S-a redeschis secția de cale ferată Drobeta Turnu Severin -Strehaia
S-a redeschis secția de cale ferată Drobeta Turnu Severin -Strehaia

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că începând cu ora 20.00 s-a redeschis secția de cale ferată Drobeta Turnu Severin -Strehaia, iar trenurile de călători aflate în circulație vor tranzita zona Igiroasa – Prunișor – Gîrnița fără transbordare auto.

Vă reamintim faptul că linia de cale ferată pe segmentul Igiroasa – Prunișor – Gîrnița a fost grav afectată de inundațiile înregistrate pe raza jud. MEHEDINȚI in cursul nopții de duminică, 23 iunie, iar circulația trenurilor s a desfășurat cu transbordarea călătorilor cu mijloace auto între Dr. Tr. Severin și Strehaia.

Pentru redeschiderea circulației pe zona afectată de viitură au fost necesare lucrări de refacere a terasamentului și de buraj mecanizat pe întregul interval de stații.

Primul tren care va circula pe ruta directă Dr. Turnu Severin – Strehaia este IR 1693 București Nord – Timișoara.

Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.