24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTeodorovici și-a anunțat intenția de a candida la prezidențiale

Teodorovici și-a anunțat intenția de a candida la prezidențiale

Teodorovici și-a anunțat intenția de a candida la prezidențiale. Acest anunţ a fost făcut de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, în şedinţa informală de la Neptun a conducerii PSD. Informația a fost confirmată de premierul Dăncilă. Pe lângă Teodorovici, Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae și-au manifestat deja intenția de a candida la prezidențiale. Candidatul PSD la prezidențiale ar urma să fie stabilit la Congresul din 29 iunie.

Preşedintele interimar al social-democraţilor, Viorica Dăncilă, a anunţat că se vor face sondaje pentru toţi social-democraţii care şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale, adăugând că în final va fie aleasă cea mai bună opţiune, potrivit G4media.

„Toţi cei care şi-au anunţat candidatura până în acest moment (vor fi sondaţi-n.r.) şi îşi vor mai anunţa candidatura până la jumătatea săptămânii viitoare. Sunt trei, cred că mai sunt colegi sau colege care vor. În democraţie trebuie să iei în calcul dorinţa fiecăruia. Într-un partid care într-adevăr îşi doreşte să câştige alegerile prezidenţiale trebuie să vedem care este cea mai bună opţiune”, a declarat premierul la Neptun.

Întrebată cum l-ar putea ajuta din calitatea de premier pe Eugen Teodorovici, care şi-ar fi anunţat intenţia de a candida la prezidenţiale în cadrul reuniunii PSD de la Neptun, Viorica Dăncilă a spus: „Premierul poate ajuta candidatul cu care vom merge, dar nu vreau să fac referire la unul dintre colegi pentru că nu ar fi corect. Vreau să fac referire la toţi colegii mei pentru că eu îi apreciez şi îi stimez pe toţi colegii şi nu aş vrea să fiu părtinitoare”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS