6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie a încercat să îşi scoată ilegal copilul din ţară. Cum s-a gândit să-l ascundă

O femeie a încercat să îşi scoată ilegal copilul din ţară. Cum s-a gândit să-l ascundă

O femeie a fost prinsă de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să îşi scoată ilegal din ţară copilul, în vârstă de 10 ani. Femeia ascunsese copilul sub rochie. Mama le-a spus poliţiştilor că nu a mai avut timp să schimbe paşaportul expirat al copilului. Aşadar, s-a hotărât să-l ascundă pentru a-l trece graniţa.

Potrivit poliţiştilor de la Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac – Nagylak, judeţul Arad, incidentul a avut loc duminică, scrie Mediafax. Femeia, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Prahova, călătorea ca pasager într-un autoturism înmatriculat în România.

Micuţul avea paşaportul expirat

În timpul controlului efectuat asupra maşinii, poliţiştii au descoperit copilul, ascuns sub rochia femeii. În urma verificărilor s-a stabilit că minorul este cetăţean român, are 10 de ani şi este fiul femeii.

„La cercetări, persoana în cauză a declarat că împreună cu şoferul autoturismului au observat că paşaportul minorului este expirat. Şi din cauză că nu mai aveau timp să depună actele pentru un alt paşaport, au hotărât să-l ascundă. Ei urmau să îl scoată din ţară”, arată poliţiştii de frontieră într-un comunicat.

Potrivit acestora, femeia este cercetată acum pentru participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS