Acasă Actualitate Un nou proest la Baia de Aramă, pentru fetița ridicată cu mascați

Un nou proest la Baia de Aramă, pentru fetița ridicată cu mascați

-

Un nou protest are loc, sâmbătă seara, în faţa casei fetiţei care a fost luată din casă de mascaţi, la Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi. Oamenii acuză autorităţile că nu se implică, iar naşa fetiţei a spus că familia vrea să vadă imagini video cu Sorina.

Oamenii care s-au adunat în faţa casei Sorinei au afişe cu mesaje precum „Cerem anularea adopţiei”, „Nu distrugeţi fericirea unui copil” sau „Nu o despărţiţi de surioara ei, Andreea”.

Mai mulţi participanţi la protest spun că adopţia nu a fost făcută corect şi că ceva este dubios, pentru că „orfelinatele sunt pline de copii, dar familia de români din America a vrut tocmai o fată care era crescută bine, cu dragoste”.

Naşa fetiţei a spus că familia vrea să o vadă pe Sorina nu în poze, „unde râde forţat” ci înntr-o filmare, chiar dacă Sorina nu îi poate vedea.

„Zâmbetul din poze mi se pare suspect. Au pus (familia adoptivă – n.r.) în poze o farfurie cu carne. Sorina nu mănâncă carne”, a spus naşa.

Oamenii acuză autorităţile din Mehedinţi că nu se implică, întrebându-se de ce nici prefectul, nici preşedintele Consiliului Judeţean nu au mers la Baia de Aramă. Mai mult, mulţi vecini s-au declarat convinşi că „s-a dat multă mită” pentru Sorina, scrie Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Luaţi o hotărâre care vă determină să vă schimbaţi programul. O persoană apropiată v-ar putea solicita sprijinul într-o chestiune de sănătate....