10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn nou proest la Baia de Aramă, pentru fetița ridicată cu mascați

Un nou proest la Baia de Aramă, pentru fetița ridicată cu mascați

Un nou protest are loc, sâmbătă seara, în faţa casei fetiţei care a fost luată din casă de mascaţi, la Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi. Oamenii acuză autorităţile că nu se implică, iar naşa fetiţei a spus că familia vrea să vadă imagini video cu Sorina.

Oamenii care s-au adunat în faţa casei Sorinei au afişe cu mesaje precum „Cerem anularea adopţiei”, „Nu distrugeţi fericirea unui copil” sau „Nu o despărţiţi de surioara ei, Andreea”.

Mai mulţi participanţi la protest spun că adopţia nu a fost făcută corect şi că ceva este dubios, pentru că „orfelinatele sunt pline de copii, dar familia de români din America a vrut tocmai o fată care era crescută bine, cu dragoste”.

Naşa fetiţei a spus că familia vrea să o vadă pe Sorina nu în poze, „unde râde forţat” ci înntr-o filmare, chiar dacă Sorina nu îi poate vedea.

„Zâmbetul din poze mi se pare suspect. Au pus (familia adoptivă – n.r.) în poze o farfurie cu carne. Sorina nu mănâncă carne”, a spus naşa.

Oamenii acuză autorităţile din Mehedinţi că nu se implică, întrebându-se de ce nici prefectul, nici preşedintele Consiliului Judeţean nu au mers la Baia de Aramă. Mai mult, mulţi vecini s-au declarat convinşi că „s-a dat multă mită” pentru Sorina, scrie Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS