10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDăncilă susține pe Daniel Suciu pentru președinte executiv la PSD și pe Marius Dunca pentru secretar general

Dăncilă susține pe Daniel Suciu pentru președinte executiv la PSD și pe Marius Dunca pentru secretar general

Premierul Viorica Dăncilă îi susţine pe Daniel Suciu, lider al deputaţilor PSD, pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului şi pe Marius Dunca, fost ministru al Tineretului, pentru cea de secretar general PSD, scrie mediafax, potrivit unoir surse politice.

Social democraţii se află, la ora transmiterii ştirii, în şedinţă infomală la Neptun.

Potrivit surselor citate, premierul Viorica Dăncilă îi susţine pe Daniel Suciu în funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii şi pe Marius Dunca pentru funcţia de secretar general al PSD.

Printre doritorii funcţiei de preşedinte executiv ar mai fi Ecaterina Andronescu şi Titus Corlăţean au precizat anterior surse din partid, scrie Mediafax.

Codrin Ştefănescu şi-a anunţat, vineri, pe Facebook, candidatura la funcţia de secretar general al PSD, la congresul de la sfârşitul lunii iunie, el fiind susţinut de organizaţia PSD Sector 1.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri seara, înainte de şedinţa informală de la Neptun, că nu s-a pus în discuţie remanierea guvernamentală, motiv pentru care nu poate da detalii. Dăncilă susţine că după congresul din weekendul viitor trebuie făcută o analiză şi în organizaţiile locale.

La întâlnirea de la Neptun este posibil să se discute inclusiv despre prezindeţiabilul PSD. Viorica Dăncilă afirmă că încă nu au început sondajele pentru desemnarea acestuia.

„Dacă Eugen Teodorovici vrea să candideze la prezidenţiale, nimeni nu îi îngrădeşte dreptul. Nu le-am început sondajele pentru că vrem să vedem candidaţii”, a declarat vineri premierul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS