20.8 C
Craiova
miercuri, 23 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Radu Mazăre, croitor la Penitenciarul Rahova

Radu Mazăre, croitor la Penitenciarul Rahova

Fostul primar al Constanței va lucra la atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova, unde este încarcerat. Acesta este condamnat la 9 ani de închisoare, scrie Hotnews.

Mihai Mazăre, fratele lui Radu, a spus că acesta a fost repartizat de o comisie să lucreze la croitorie. Potrivit acestuia, Radu Mazăre deși ar fi preferat atelierul auto.

„Am vorbit și astăzi cu el, mi-a spus că a fost repartizat de comisia din penitenciar să lucreze la atelierul de croitorie al penitenciarului. (…) El poate ar fi avut o preferință pentru atelierul auto, dar nu înseamnă că la atelierul de croitorie nu e bine. O să vadă cum se adaptează și dacă ar fi vreo problemă, poate face o solicitare să fie transferat la atelierul auto. Dar nu e decizia lui, e decizia conducerii penitenciarului”, a afirmat fratele lui Radu Mazăre.

Mazăre se căsătoreşte în închisoare

El a vorbit și despre căsătoria fostului primar. Acesta se va cununa cu iubita sa, Roxana Mihalache. Comisia penitenciarului a acceptat solicitarea în acest sens. Ceremonia ar urma să aibă loc în jurul datei de 10 iulie. La aceasta pot lua parte, potrivit regulamentului penitenciarului, cel mult 10 membri ai familiei.

Mazăre a fost extrădat din Madagascar. El ispăseşte pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul primar al Constanței să rămână în această unitate de detenție.El se află în regim închis, până în anul 2021. Fostul edil se află în celulă cu trei persoane, doi cetățeni de origine turcă și un român.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Gucci a lansat blugii deteriorați de petele de iarbă

După moda blugilor rupți, o nouă tendință pare să-și facă loc în această nișă: jeanșii cu pete de iarbă și de pământ,...

Iran: Cel mai mare număr zilnic de cazuri COVID-19,...

Ministerul Sănătăţii din Iran a anunţat marţi 3.712 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 ore, cel mai mare număr zilnic înregistrat...

SUA a depășit pragul de 200.000 de decese atribuite...

Statele Unite au înregistrat astăzi 200.000 de decese atribuite Covid-19, cu șase săptămâni înainte de alegerile prezidențiale, potrivit Universității Johns Hopkins.

Președintele Consiliului European a intrat în carantina

Summitul UE de joi şi vineri a fost amânat pentru 1 şi 2 octombrie din cauza faptului că preşedintele Consiliului European, Charles...

Ceremonia de înmânare a premiilor Nobel de la Stockholm...

Ceremonia fizică de înmânare a premiilor Nobel din 10 decembrie de la Stockholm este anulată din cauza pandemiei Covid-19. Este pentru prima...

Coronavirusul închide porțile Colegiului ”Frații Buzești” pentru elevii și...

Coronavirusul închide porțile Colegiul ”Frații Buzești” pentru elevii și profesorii de la gimnaziu și liceu