Acasă Actualitate Un bloc din Moldova s-a prăbuşit. Imaginile sunt șocante

Un bloc din Moldova s-a prăbuşit. Imaginile sunt șocante

-

Un bloc cu nouă etaje din Otaci, oraş din nordul Republicii Moldova, s-a prăbuşit miercuri seara, scrie site-ul stirileprotv.ro. Din fericire, clădirea fusese evacuata la timp. imaginile şocante au fost filmate şi publicate pe internet.

Președintele Igor Dodon a convocat de urgență Comisia pentru situații excepționale. Apartamentele oamenilor au fost pur şi simplu rupte în jumătate. Pe pereţii rămaşi întregi se văd dulapuri, fotografii de familie ori icoane.

Cu 3 ore iniante de prăbuşirea unei secţiuni a blocului, Inspectoratul Național pentru Situații de Urgenţă a evacuat 46 de oameni din clădire, inclusiv 11 copii.

Locatarii au fost adăpostiţi într-un spaţiu al primăriei. Deocamdată nu se cunoaşte cauza acestui dezastru.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.