10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Maşină suspendată pe o conductă de gaze, pe strada Râului

Craiova: Maşină suspendată pe o conductă de gaze, pe strada Râului

Două persoane a fost rănite în urma unui accident produs în urmă cu puţin timp pe strada Râului din Craiova. Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, este vorba de o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, unul dintre autoturisme, un VW Golf, a fost proiectat pe spaţiul verde şi a rămas suspendat pe o conductă de gaze. Oamenii legii spun că, în urma accidentului, două persoane au fost rănite.

UPDATE: După primele cercetări, poliţiştii de la rutieră au stabilit că responsabil pentru producerea accidentului este şoferului unui autoturism Audi, un craiovean de 45 de ani. Acesta din urmă circula pe strada Bucovăţ, iar la intersecţia cu strada Râului nu a acordat prioritate de trecere unui VW Golf, care circula regulamentar.

„Un barbat de 45 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Bucovăţ, la intersectia cu strada Râului nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care se deplasa regulamentar şi a intrat in coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier, două persoane au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale”, au explicat poliţiştii doljeni.

Victimele accidentului sunt doi pasageri, unul din Audi şi altul din VW Golf. Oamenii legii au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS