Acasă Actualitate Campionat de fotbal, dedicat copiilor bolnavi

Campionat de fotbal, dedicat copiilor bolnavi

-

Cluburile Rotaract Craiova Probitas şi Rotaract Craiova au organizat, weekendul trecut, prima ediție a campionatului caritabil de fotbal Rotaract League. În cadrul acestuia au concurat nouă echipe de fotbal reprezentând companii din Craiova. Echipele de la Polisea, Distribuție Energie Oltenia, Ruris, Kineto Plus, Enjoy Ideal Jen Construct, New Age, ENEA, O.D. Tehnic şi Bacolux au concurat pentru achiziționarea unui echipament ce va fi donat secției de oncopediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova.
Totodată, Caphyon, Top Gel, La Fântâna, Flux Arena, DHC CO, Mob Confort, Netrom şi Gazeta de Sud au ales să susţină proiectul Rotaract League, fără a participa la competiţia sportivă.
Locul întâi a fost adjudecat de Enjoy Ideal Jen Construct. Pe locul doi s-a clasat Bacolux, iar poziţia a treia a fost ocupată de Kineto Plus.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...