16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn polițist și un jandarm, puși pe fugă de un șofer înarmat cu un pistol cu bile

Un polițist și un jandarm, puși pe fugă de un șofer înarmat cu un pistol cu bile

Un polițist și un jandarm au fost implicați într-un incident inedit, produs sâmbătă dimineața, în localitatea gorjeană Drăguțești. Astfel, un tânăr de 28 de ani, din oraşul Rovinari, este acuzat că a tras de două ori cu pistolul cu bile spre un poliţist şi un jandarm, după ce i-au cerut să se ligitimeze, transmite Mediafax.

Ulterior, tânărul care a tras cu un pistol cu bile spre poliţist şi jandarm a fost dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Potrivit prim-procurorului Camelia Caragea, citat de Mediafax, bărbatul de 28 de ani este acuzat că, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 04.00, ar fi făcut uz de un pistol cu bile, în localitatea Drăguţeşti.

„Au fost sesizaţi poliţiştii de către o persoană că, pe Drumul European de la Drăguţeşti, există o persoană care voma în mijlocul drumului şi care s-a urcat într-o maşină. Urmare a apelului, un poliţist şi un jandarm s-au deplasat în acel loc, iar persoanei respective i s-au solicitat documentele. Acesta a refuzat şi s-a adresat ameninţător faţă de ei şi a scos un pistol. Nu şi-au dat seama nici poliţistul, nici jandarmul că este un pistol cu bile, au fugit, a tras în ei, nu i-a nimerit, prima impresie a fost că este o armă de foc. Deşi au scos armele, nu au tras. Când şi-au dat seama că este un pistol cu bile, l-au imobilizat. Nu li s-au produs leziuni traumatice, nu au fost loviţi”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Tânărul de 28 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS