26.8 C
Craiova
duminică, 7 august, 2022
Știri de ultima orăActualitatePrimar rănit grav după ce i-a explodat cazanul de ţuică

Primar rănit grav după ce i-a explodat cazanul de ţuică


Primarul comunei Corni, din judeţul Botoşani, a ajuns în stare critică la spital, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, după ce cazanul de ţuică din curtea casei a explodat şi l-a stropit cu lichid fierbinte. Medicii caută soluţii pentru transferul bărbatului într-un centru de mari arşi, transmite Mediafax.

Primarul comunei Corni din judeţul Botoşani, Dorel Dorneanu, a ajuns, vineri seara, în stare foarte gravă la spital, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, după ce a fost implicat într-un incident casnic.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani se afla în curtea casei lângă un cazan pentru prepararea ţuicii, iar la un moment dat, lichidul din cazan s-a autoaprins şi cazanul a explodat.

Starea lui Dorneanu este extrem de gravă, iar medicii de la Botoşani au cerut transferul către un centru destinat marilor arşi.

„Am discutat la Bucureşti pentru transferul pacientului la un centru destinat marilor arşi din ţară şi momentan se caută soluții pentru transfer. Este în stare foarte gravă, cu arsuri pe 90% din suprafața corporală, este dificil de transferat şi se caută cea mai bună soluţie. La Botoşani avem oameni specializaţi, primeşte cele mai bune îngrijiri medicale”, a declarat pentru Mediafax managerul Spitalului Judeţean Botoşani, dr. Livia Mihalache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS