17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrafic restricţionat pe mai multe drumuri

Trafic restricţionat pe mai multe drumuri

Trafic restricţionat pe mai multe drumuri din ţară, în această dimineaţă, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 250 şi 251+500 de metri, traficul este restricţionat pe banda a doua a sensului de mers către Deva. Aici se efectuează lucrări de înlocuire a rosturilor de dilataţie a podurilor.

Astăzi şi mâine (14.06.2019), în intervalul orar 08.00-18.00, se execută lucrări de frezare şi asfaltare pe DN1, sensul Bucureşti – Ploieşti, tronsonul kilometric 46+600 – 53+600 de metri, între localităţile Puchenii Mari şi Bărcăneşti, judeţul Prahova.

Devieri de circulaţie

Există în prezent trei devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, pentru executarea lucrărilor de reparaţii, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, la podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Iar pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră este deviată pe două tronsoane kilometrice, respectiv:

  • 86 – 97, între localităţile Vâlcelele şi Dragoş Vodă (judeţul Călăraşi), traficul fiind oprit pe calea 1 (Bucureşti – Constanţa) şi dirijat pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti);
  • 131 – 140, între localităţile Ştefan cel Mare (judeţul Călăraşi) şi Feteşti (judeţul Ialomiţa), unde se execută lucrări de reparaţii pe toate benzile ale sensului de mers București – Constanța, circulaţia fiind astfel deviată de pe sensul către litoral pe sensul către capitală, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS