-0.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 ianuarie, 2020
Acasă Actualitate Cadavrul celei de-a șaptea victimă a criminalului în serie din Cipru a...

Cadavrul celei de-a șaptea victimă a criminalului în serie din Cipru a fost găsit

-

Poliția cipriotă a anunțat că a găsit miercuri un cadavru despre care presupune că ar fi al celei de-a șaptea victime a criminalului în serie. Acesta a ucis de-a lungul a trei ani șapte femei, printre care și două românce, informează Hotnews.

Autoritățile au anunțat că rămășițele au fost descoperite în lacul Memi, aflat la sud-vest de capitala Nicosia. „Au fost descoperite rămășițe umane. Experți criminaliști și medici legiști se află la fața locului”, a anunțat un purtător de cuvânt al Poliției.

A recunoscut că a omorât şapte femei

Nicos Metaxas, un fost ofițer de armată, în vârstă de 35 de ani a recunoscut că a omorât în total șapte femei. El se află în arest. Scandalul a izbucnit după ce cadavrul uneia dintre victime a fost descoperit de mai mulți turiști într-o mină abandonată. Printre victimele bărbatului se numără şi două românce, mamă şi fiică. Ele au fost date dispărute încă din luna septembrie a anului 2016.

Reuters notează că Livia Florentina Bunea, în vârstă de 38 de ani, și fiica ei de opt ani, Elena, urmează să fie înmormântate joi. Guvernul Republicii Cipru a anunțat că va acoperi costurile funeraliilor.

SursaHotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

Preşedintele Ucrainei respinge demisia premierului

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a respins vineri seară demisia prezentată dimineaţă de prim-ministrul Oleksiy Honcharuk. Acesta îşi depusese demisia în urma publicării...