19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateThe Outer Worlds debutează pe 25 octombrie

The Outer Worlds debutează pe 25 octombrie

Private Division și Obsidian Entertainment au anunțatcă jocul The Outer Worlds este disponibil la precomandă, The Outer Worlds debutează pe 25 octombrie 2019 pentru întreaga familie de console Xbox One, inclusiv Xbox One X, pe Playstation 4 și pe Windows PC*, relatează GadgetReport.ro

Dezvoltat de Obsidian Entertainment, The Outer Worlds este un nou joc întunecat și plin de duh, în care jucătorii vor fi purtați într-una din cele mai distante colonii ale galaxiei.

Ordinea din colonie impusă și menținută de birocrația impersonală și rece a corporațiilor este perturbată de sosirea unui vizitator misterios, în pielea căruia va trebui să intre jucătorul. Personalitatea acestuia va fi definită de deciziile pe care le vor lua jucătorii, influențând totodată și felul în care se desfășoară povestea.

Alegerile luate reprezintă unul dintre cele mai importante elemente de gameplay, ele având un efect direct și asupra evoluției companionilor și asupra finalului jocului.

the outer worlds Z7-Oxdag

The Outer Worlds un nou joc în stilul celor de la Obsidian

“Când m-am trezit obligat de contract să lucrez cu Leonard, am decis să facem jocul pe care ni-l doream dintotdeauna,” a declarat Tim Cain, Co-Game Director în cadrul Obsidian. „Un joc în care deciziile luate de jucător contează cu adevărat și care le permite să abordeze situațiile exact așa cum își doresc. Deoarece este povestea lor. Și pentru că nu ne-am da seama cum să-i obligăm prin contract să joace în felul în care ne-am propus. Încă.”

the outer worlds outer-worlds-3

The Outer Worlds oferă o varietate sporită de opțiuni pentru parcurgerea jocului. Având la dispoziție un întreg arsenal de arme SF, jucătorii pot alege să le folosească pentru a rezolva conflictele, ori pot să recurgă la diplomație sau pot să delege sarcina vreunui companion.

„Lăsând glumele deoparte,” a declarat Leonard Boyarsky, Co-Game Director în cadrul Obsidian, „Tim este cu adevărat onorat să lucreze din nou alături de mine la dezvoltarea un joc, care nu pune accentul doar pe o poveste desfășurată pe baza alegerilor făcute, dar și pe construirea unui nou univers care să fie distractiv de explorat, plin de conținut, de umor și de acțiuni aprobate de corporații.”

the outer worlds outer-worlds-3

“Obsidian are o moștenire cu adevărat spectaculoasă când vine vorba de făurirea unor RPG-uri single player excepționale,” a declarat Allen Murray, vice-președinte al diviziei Production. “The Outer Worlds este un joc tipic Obsidian, o experiență plină de umor negru, de personaje interesante și o libertate rar întâlnită.”The Outer Worlds debutează pe 25 octombrie.

the outer worlds outer-worlds-2

The Outer Worlds urmează să fie lansat pe 25 octombrie 2019 pentru Xbox One, PS4™ și Windows PC*. The Outer Worlds este deja disponibil pe precomandă. The Outer Worlds nu are încă o clasificare de limită de vârstă PEGI.

*The Outer Worlds este disponibil doar pe Windows PC prin Microsoft Windows Store și pe Epic Games store timp de un an de la lansare, după expirarea acestei perioade urmând să fie disponibilă și în oferta altor magazine online

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS