14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop 8 iunie 2019

Berbec Sunt șanse să închei un contract pe care l-ai luat în discuție cu ceva timp în urmă, este posibil să te simți susținut de un ajutor divin, prin urmare profită din plin de acesta. Este o zi favorabilă pentru a superviza schimbări majore în planuri, totuși atenție ca modul de comunicare să fie pe un ton politicos, amabil.

Taur Idei noncoformiste îți dau bătăi de cap, dar cauți rostul lor și te vei manifesta cu chibzuință în afirmarea lucrurilor pe care le trăiești. Ca orice persoană dedicată și implicată, observi că îți place ceea ce faci și îți consacri întru totul acțiunile pentru realizarea planurilor cu succes. Vei culege lauri și atragi admirația celor din jur.

Gemeni Încearcă să te axezi pe obiectivul fixat și să-ți concentrezi toată energia asupra lui. Desigur, când vei vedea rezultatele, te vei simți împlinit și vei uita de eforturile pe care le-ai făcut. Pe seară, zodiacool.ro îți recomandă să te detașezi de treburile de la serviciu și să nu neglijezi viața de familie.

Rac O destabilizare se va resimți astăzi pe plan sentimental sau profesional. Atenție dacă lucrezi în medii periculoase, deoarece ai șanse să fii prins într-un accident cauzat de neatenția altei persoane. Dacă ai probleme stomatologice sau hormonale, acestea pot să aibă parte de complicații.

Leu Dacă la auzirea ideii de a face un curs de perfecționare partenerul va fi mai întâi de acord, se pare că într-un viitor apropiat acesta va deveni reticent, poate din pricina unor probleme financiare cu care se confruntă. Sunt posibile schimbări bruște în programul deja stabilit.

Fecioară Vei fi poate nevoit să te scotocești azi prin portofel pentru a achita unele datorii sau pentru a împrumuta cu bani pe cineva drag pe care nu-l poți refuza. Vei încerca noi stări de neliniște, atenție la o călătorie pe distanță mare, aceasta posibil să fie viciată, cel mai probabil fie vei pierde din bagaj, fie vei ajunge prea târziu la destinație.

Balanță Pe plan emoțional, o stare de confuzie te face să devii irascibil în aceaastă zi și să cauți să-ți reverși furia asupra celor din jur. Amână deciziile importante pe altă zi și să încerci să te temperezi. Ar fi bine să te relaxezi mai mult, pentru a evita un acces de furie.

Scorpion Îmbunătățiri majore se anunță pentru tine, posibil să apară câștiguri financiare nesperate. Nu este exclus să fii pus în situația de a efectua o deplasare scurtă pentru a reprezenta pe cineva sau poate o firmă. Nu este cazul să îți faci griji, vei fi primit așa cum se cuvine.

Săgetător Aspectele astrale de azi favorizează creșterea stimei de sine. Totuși nu acționa în mod egotic, pentru a nu atrage pierderi de timp și bani sau mai rău, invidia celor din jur. Dacă ești singur, se întrevede posibilitatea ca în urma unei călătorii, ieșiri în oraș, să întâlnești o persoană nouă, cu care este posibil să intri într-o relație în următoarea perioadă.

Capricorn Trăiești o stare de dispoziție minunată, energie și entuziasm. O nouă persoană își face apariția în viața ta sau cineva din trecut te caută, iar asta te face să radiezi de fericire. Finele zilei va surprinde dorință de distracție, cei din jur se vor molipsi de la tine și vor începe să spună unele lucruri de pe urma cărora vei avea de câștigat în timp.

Vărsător Pe partea financiară îți cresc șansele de a primi o sumă de bani, o moștenire, un bun. Însă pe seară, apariția unor probleme inopinate în familie te-ar putea determina să-ți schimbi brusc atitudinea. Evită să provoci discuții în contradictoriu cu cei dragi, pentru a nu le pierde încrederea.

Pești Se evidențiază în această zi marcajul pe ruperea relațiilor ce nu mai merg, abia acum simți că trebuie să faci o schimbare. De pe urma acesteia vei avea numai de câștigat pe toate domeniile, acest fapt se datorează și capacității tale de a prevedea cum evoluează lucrurile.

sursa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS