20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe ochelari de soare sunt la moda în 2019

Ce ochelari de soare sunt la moda în 2019

Ochelarii de soare – un accesoriu simplu, dar cool, care nu trebuie să-ți lipsească în niciun sezon, mai ales vara, pentru că îți completează look-ul și îți oferă protecție maximă. De la ochelarii de soare supradimensionați, fashion, până la cei sport, foarte casual, vezi ce aduc trendurile din 2019 și care stil îți e pe plac:

ochelari de soare

Ochelarii de soare supradimensionați

Formele supradimensionate domină trendul ochelarilor de soare în acest sezon. Și-au pus amprenta pe o mulțime de modele, de la cunoscuții ochelari ovali, până la cei sport sau chiar cat eye, oferindu-ne o variantă mai modernă.

Ochelarii supradimensionați îți sunt destinați dacă adopți ținute extravagante și știi că un astfel de accesoriu îți va sublinia stilul nonconformist.

Sunt potriviți pentru aproape orice tip de față, dar de evitat dacă ai fața rotundă și mică, pentru că îți vor ascunde trăsăturile.

Ochelarii de soare minimaliști

La polul opus modelelor de ochelari supradimensionați, stilul minimalist e și el prezent în colecțiile designerilor în 2019. Așa că dacă vrei să-ți protejezi ochii, dar preferi ochelarii de dimensiuni mici, care nu ies în evidență, modelul micro sigur îți va fi pe plac.

O să-ți vină la fix dacă ai trăsături fine, indiferent de tipul de față, atâta vreme cât alegi varianta de ochelari minimaliști cu formă a lentilei care îți complimentează forma feței.

Ochelarii de soare vintage, cu detalii moderne

Ochelarii de soare de inspirație vintage și retro sunt clasicii care pot fi actuali chiar și în 2019. Sau mai ales acum, când vin cu accente moderne.

Sunt cei care conferă un farmec unic oricărei persoane și pot fi purtați indiferent de ocazie și anotimp. Sunt unisex și îi găsești într-o diversitate foarte mare, iar asta îți permite să te bucuri și azi de stilul anilor ‘80.

Ochelarii de soare Tortoise shell

Sezonul acesta ochelarii de soare Tortoise shell sunt pe toate podiumurile internaționale. În combinația clasică de galben și maro, dar și de negru, gri și roz, există o mulțime de variante care să mulțumească toate gusturile.

Îți vin de minune dacă ai părul șaten și ochii verzi sau căprui. Și nu uita: sunt versatili și îi poți combina foarte rapid la orice ținută.

Ochelarii de soare sport

Făcuți populari de Rihanna, anul acesta este al ochelarilor de soare sport. Ochelarii de soare sport sunt confecționați din materiale mult mai rezistente ca restul ochelarilor, cu un design special creat pentru diverse activități. Iar colecția de primăvară-vară 2019 este plină de astfel de modele, care îți permit nu doar să ai ochelari pentru sporturile favorite, dar și modele moderne pe care să le porți în viața de zi cu zi.

Alege modele clasice pentru stilul casual, sau cele supradimensionate, pentru o variantă mai fashion, dar care amintește de ochelarii purtați în sporturi precum înotul sau saltul cu parașuta.

Ochelarii de soare rotunzi, stilul John Lennon

Pentru un look natural, ochelarii în formă ovală sunt exact ceea ce cauți. Însă acest sezon aduc o noutate: ochelarii de soare rotunzi supradimensionați – potriviți și stilurilor ceva mai sofisticate.

Alege o pereche neagră pentru un look clasic, un model cu rame colorate, pentru un aer retro sau optează pentru cei cu rame subțiri sau fără, pentru un look subtil.

Sunt cunoscuți și ca stilul John Lennon, fiind extrem de popularizați de artist, deci ai încă un motiv să-i porți.

Ochelarii de soare cat-eye, reinterpretați

Ochelarii de soare cat-eye (ochi de pisică) sunt din nou la mare căutare! În acest an însă designerii ne prezintă modelul clasic reinterpretat: ochelarii cat-eye oversized, pentru un accent extravagant, sau ochelarii cat-eye rectangular, pentru un look mai subtil.

Indiferent ce model de cat-eye te atrage mai mult, fața pătrată sau în formă de inimă va fi cel mai bine pusă în lumină de astfel de ochelari.

Ochelarii de soare Aviator aurii

Ochelarii de soare Aviator cu rame aurii sunt extrem de cunoscuți și iubiți. Sezonul acesta îi găsești în diverse forme reinterpretate, mai rotunjiți sau mai pătrățoși, de diferite mărimi, cu mult cunoscutele lentile oglindă, dar și cu lentile în varianta uni sau în combinații de culori.

Sunt potriviți mai ales pentru bărbați, însă se pot găsi modele dedicate și femeilor. De fiecare dată când îi vei purta, ochelarii Aviator îți vor conferi o notă elegantă.

Ochelarii de soare Wayfarer

Pe val în anii ‘80, ochelarii de soare Wayfarer revin în tendințe și în acest an. Elementul distinctiv al acestui model este dat de brațele mai groase față de restul ramei, iar asta sigur va face lookul tău unul special.

Printre cei mai apreciați ochelari Wayfarer sunt cei cu rame negre, care merg foarte bine la ținutele elegante, dar nu sunt excluși nici la ținutele casual-chic.

Ochelarii de soare cu rame subțiri din metal

Dacă anul trecut au fost la mare căutare ramele ochelarilor dintr-un plastic masiv, în 2019 designerii au pus accent pe ramele subțiri din metal, cu un design simplu, dar care poate fi în același timp și sofisticat. Aceste rame delicate vin să includă un plus de stil în orice ținută.

Pentru că sunt un element subtil, ochelarii cu rame din metal pot fi foarte ușor de integrat în stiluri diverse, de la stilul casual, până la cel elegant sau extravagant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS