23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateStănescu: Am demisionat din motive personale

Stănescu: Am demisionat din motive personale

Paul Stănescu a declarat că a demisionat din funcția de președinte executiv interimar al PSD din motive personale. Social-democratul a precizat că este posibil să candideze pentru postul de vicepreședinte al partidului, la Congresul din 29 iunie, relatează Mediafax


„Sunt alături de doamna prim-ministru și președintele interimar al PSD până la viitorul Congres. Am demisionat din motive personale. E posibil la funcția de vicepreședinte. În niciun caz la cea de președinte”, a afirmat Paul Stănescu, la finalul ședinței de vineri a Comitetului Executiv al PSD.
Acesta a adăugat că, în opinia sa președintele PSD ar trebui să fie și șeful Executivului.


„Ar fi bine ca președintele partidului sa fie și premier”, a completat Stănescu.
Întrebat dacă a votat împotriva organizării Congresului pe 29 iunie, social-democratul a spus că a avut altă viziune.
„Eu vedeam o altă desfășurare a parcursului alegerilor din partid, așa cum am zis public. Am zis că ar trebui să avem un congres cât se poate de repede pentru modificarea statutului. Şi alegerea candidatului PSD pentru funcția prezidențială, apoi că organizăm un congres de alegeri pentru conducerea partidului, dar în condiții de liniște. Ne-am precipitat puțin”, a conchis Paul Stănescu.


Paul Stănescu a demisionat vineri din funcția de președinte executiv al PSD, în timpul ședinței CEx. Premierul Viorica Dăncilă a precizat că deși a vorbit joi seară cu Stănescu, acesta nu a spus nimic atunci legat de o posibilă demisie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS