10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLoganul poliţiştilor, avariat de un şofer începător

Loganul poliţiştilor, avariat de un şofer începător

Un tânăr de 19 ani, din Craiova, şofer începător, s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a provocat un accident în urma căruia a fost avariată o autospecială în care se aflau doi poliţişti. Accidentul a avut loc joi dimineaţa, în jurul orei 07, la intersecţia străzii Caracal cu bulevardul Gheorghe Chiţu.
După primele cercetări, oamenii legii au sabilit că şoferul de 19 ani, care circula pe strada Caracal, la intersecţia cu bulevardul Gheorghe Chiţu nu a repsectat seminficacţia indicatorului „Stop” şi nu a acordat prioritate unei Dacii Logan în care se aflau doi poliţişti de la Secţia 2. 


„Un tânăr de 19 ani, din Craiova, care conducea un autoturism în zona Pieţei Chiriac, a lovit o mașină de politie care circula regulamentar, pe drumul cu prioritate. În urma accidentului, doi polițiști din cadrul Secției 2 Politie s-au deplasat la spital, pentru investigații medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Aceştia din urmă au mai explicat că tânărul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat că acesta nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS