4 C
Craiova
duminică, 4 decembrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateTrafic restricţionat pe teritoriul Ungariei

Trafic restricţionat pe teritoriul Ungariei

Trafic restricţionat pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone cu ocazia sărbătorii de Rusalii, este decizia autoritățile din ţara vecină. Astfel, în perioada 8 iunie, ora 23.00 (ora României) – 10 iunie, ora 23.0 (ora României) pe teritoriul Ungariei este restricționată circulația camioanelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone (cu excepţia transporturilor de animale vii şi de produse perisabile), deoarece credincioșii catolici sărbătoresc Rusaliile.

CNAIR va intensifica ritmul activităților specifice, astfel încât, după ridicarea restricțiilor, traficul să fie fluidizat cât mai rapid.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

SursaCNADNR

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS