8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMadonna a fost victima lui Weinstein

Madonna a fost victima lui Weinstein

Madonna a fost victima lui Weinstein şi se alătură femeilor care îl acuză de comportament sexual nepotrivit pe producătorul de film, potrivit Mediafax.
Cântăreaţa americană Madonna spune că şi ea a fost victima comportamentului sexual nepotrivit al producătorului de film Harvey Weinstein, care, în prezent, este anchetat pentru mai multe violuri.

Într-un interviu acordat New York Times Magazine, Madonna a declarat că Weinstein „a încălcat linii şi limite”, în perioada în care au lucrat împreună. Compania Miramax, deţinută la acel moment de Weinstein, s-a ocupat de distribuţia filmului lansat de artistă în 1991 „În pat cu Madonna/ In Bed with Madonna”.

Madonna a declarat că Weinstein „a flirtat incredibil de sexual” cu ea, deşi era căsătorit şi ea nu era interesată de o relaţie cu acesta.

Cântăreaţa a mai comentat faptul că atitudinea acestuia faţă de femei era „un secret cunoscut”: „Ştiam despre acest lucru şi toată lumea spunea că Harvey se poate comporta astfel pentru că deţine atât de multă putere”.

Madonna a mai spus că, atunci când acesta a început să se comporte similar cu ea, nu a fost o surpriză şi a adăugat că este bine că, în cele din urmă, acesta a fost prins şi pus sub acuzare.

Procesul în care producătorul de film Harvey Weinstein va fi judecat pentru agresarea sexuală a două femei va începe pe 9 septembrie, la un tribunal din Manhattan, New York.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS