9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNegoiţă, despre Dragnea: Absenţa acestui individ este un mare plus pentru partid

Negoiţă, despre Dragnea: Absenţa acestui individ este un mare plus pentru partid

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă a declarat, miercuri, că este un mare plus pentru partid faptul că Liviu Dragnea nu mai este la conducere, scrie Mediafax. Acesta a mai spus că regretă că PSD a ţinut în funcţie un om până când acesta a plecat în cătuşe şi că „a trebuit să facă alţii curăţenie”.

„O schimbare în mod evident că s-a întâmplat. Pur şi simplu absenţa acestui individ este un mare plus. Dar este total insuficient dacă nu arătăm că ce a rămas este diferit iar percepţia este alta”, a declarat Robert Negoiţă, miercuri, înaintea şedinţei Biroul Politic Naţional.

Ceva cât de cât apropiat de nivelul de ticăloşenie pe care îl întruchipa acel personaj este greu

El a adăugat că regretă că PSD l-a ţinut în funcţie pe Liviu Dragnea până când acesta a plecat în cătuşe şi că a trebuit să facă alţii curăţenie. „Dacă am un regret, am un regret că a trebui ca alţii să vină sa ne facă nouă curăţenie, adică să scăpăm de personaj. Ceva cât de cât apropiat de nivelul de ticăloşenie pe care îl întruchipa acel personaj este greu. Sunt cunoscător al detaliilor. E vorba de Dragnea. Am un regret pentru că PSD a ţinut în funcţie un om pnă a plecat în cătuşe de acolo, e o chestiune mult mai gravă decât înţeleg mulţi din interiorul partidului. Asta e percepţia mea”, a completat Negoiţă.

Liviu Dragnea a fost încarcerat, pe 27 mai, la penitenciarul Rahova. El este condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. În locul său, la conducerea PSD a venit Viorica Dăncilă, pentru un mandat de interimar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS