24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMeciul Simona Halep - Amanda Anisimova, reprogramat

Meciul Simona Halep – Amanda Anisimova, reprogramat


Meciul Simona Halep – Amanda Anisimova, reprogramat pentru joi, va începe la ora 13.00. Simona Halep, numărul 3 mondial, o întâlnește, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, pe jucătoarea americană Amanda Anisimova, locul 51 mondial.
Meciul Halep – Anisimova a fost amânat în repetate rânduri, din cauza terenului care a fost inundat.
Meciul Simona Halep – Amanda Anisimova era programat primul, de la ora 15.00, pe arena centrală Philippe Chatrier.

Amanda Anisimova: „Am copiat loviturile Simonei”

Jucătoarea americană de tenis Amanda Anisimova a povestit că s-a bucurat anul trecut pentru succesul româncei în acest turneu, primul de Mare Şlem câştigat de sportiva din Constanţa, scrie DPA. De asemenea, foarte tânăra Anisimova a recunoscut că a copiat unele elemente ale jocului lui Halep.

Calificată în optimi în ianuarie la Australian Open, jucătoarea de 17 ani a ajuns acum mai sus într-un turneu de Mare Şlem şi speră că nu se va opri aici, deşi are o sarcină foarte grea în faţa lui Halep, care joacă un tenis de excepţie, fără niciun fel de presiune, la Paris.

“Nu vă pot spune cât sunt de nerăbdătoare. Este extraordinar să joci împotriva ei. A câştigat aici anul trecut. Sincer, nu puteam avea un meci mai tare. Sunt pur şi simplu extrem de bucuroasă şi nerăbdătoare pentru turul următor”, a spus Anisimova, care a trecut în optimi de spaniola Aliona Bolsova (6-3, 6-0).

Anisimova: Trebuie să lucrez mult la capitolul serviciu

Anisimova a mărturisit că în meciul cu Bolsova a imitat puţin reverul lui Halep. Ea a spus că s-a bucurat mult pentru Halep când aceasta a câştigat primul său turneu de Mare Şlem în urmă cu 12 luni la Roland Garros.
“A fost un rezultat uluitor pentru ea şi am fost super fericită fiindcă îmi amintesc că a fost foarte tristă când a pierdut finala precedentă. Am fost foarte fericită pentru ea când a câştigat, fiindcă arăta atât de bucuroasă. Şi a fost plăcut să o văd câştigând”, a spus americanca.

Anisimova, locul 51 mondial, născută în New Jersey din părinţi ruşi, este antrenată de tatăl ei, Alexander. La nivel de juniori, ea fost campioană la US Open în 2017 şi a disputat finala la Roland Garros în 2016.
Comentând stilul său, Anisimova a spus că trebuie să lucreze “mult” la capitolul serviciu.

Trofeu pentru Simona înainte de meci

Marți seară, Simona Halep a participat la Cina Campionilor de la Paris, organizată de ITF şi în cadrul căreia jucătoarea română a primit titlul de campioană mondială în 2018, an în care a terminat pe locul I WTA şi a câştigat French Open.

Simona Halep, locul I WTA, şi sârbul Novak Djokovici, locul I ATP, au fost desemnaţi, la finalul anului trecut, campioni mondiali de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF).

Laureaţii îşi primesc distincţiile la Cina Campionilor Mondiali, eveniment organziat de obicei la Paris, în timpul turneului de la Roland Garros.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS