22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProiect de 3 milioane de euro pentru modernizarea străzilor din Motru

Proiect de 3 milioane de euro pentru modernizarea străzilor din Motru

Peste 3 milioane de euro se vor investi în modernizarea străzilor și aleilor din zona de centru a municipiului Motru.

La ADRSV Oltenia, autoritățile locale au semnat, la finalul săptămânii trecute, contractul pentru proiectul „Îmbunătățirea Calității Vieții în Municipiul Motru“ , finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 13.

Proiectul are două componente. Acestea vizează construirea unui bloc de locuințe sociale pentru tineri și modernizarea zonei de mijloc a municipiului Motru, respectiv aleile Violetei, Castanului, Ghiocelului, Griviței, Pinului, Caisului, Lămâiței, Crizantemei, Platforma Complex Mijloc.

„Primele lucrări care vor demara sunt cele pentru modernizarea străzilor, săptămâna viitoare urmând să fie organizată licitația publică. Este o investiție foarte importantă, dat fiind faptul că vizează modernizarea unei zone a municipiului Motru, unde nu s-a intervenit de peste 50 de ani. Acest proiect de anvergură devine realitate și va schimba fața orașului nostru. Este un prim pas prin care munca depusă pe parcursul ultimilor trei ani, alături de colegii mei din Primăria Motru, care se ocupă de elaborarea proiectelor pe fonduri europene – Carmen Aldulescu și Florin Tudosie – capătă valențe reale. Toate aceste investiții vor crește calitatea vieții cetățenilor din municipiul nostru. În acest moment, avem în stadiu de contractare proiecte în valoare de 11 milioane de euro“, a declarat Gigel Jianu, edilul din Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS