16.6 C
Craiova
duminică, 25 februarie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: A sustras 250 de litri de produs petrolier

Gorj: A sustras 250 de litri de produs petrolier

Poliţişti din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Cărbunești s-au sesizat, pe 27 aprilie, cu privire la faptul că un bărbat de 37 de ani, din localitate, a sustras cantitatea de 250 de litri produs petrolier, cu un furtun branşat la colectorul de pompare a ţiţeiului, aparţinând unei societăți comerciale din Țicleni, până la o autoutilitară, unde a încărcat-o într-un recipient de 1.000 de litri, reușind să fugă de la locul faptei.

Pe 2 iunie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au pus în executare trei mandate de percheziții domiciliare, emise de Judecătoria Târgu Cărbunești, la domiciliile rudelor bărbatului bănuit de furt calificat, precum și la o societate comercială pe care o administrează.

Cu această ocazie, polițiștii au descins la locuința unui bărbat de 66 de ani, din comuna Albeni, unei femei de 69 de ani, din comuna Scoarța, cât și la sediul unei societăți comerciale, din orașul Târgu Cărbunești.

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat cantitatea de 1.500 de litri de produs petrolier. Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 150 de bidoane din plastic cu capacitatea de 30 de litri fiecare, 6 recipiente cu capacitatea de 1.000 de litri fiecare și două pompe electrice, despre care există indicii că au fost folosite la sustragerea de produs petrolier.

Polițiștii desfășoară activităţi specifice în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșitii infracțiunii de furt calificat, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS