7.8 C
Craiova
vineri, 24 septembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că vor fi restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară.
În judeţul Mehedinţi, pe DN 6 Drobeta Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 358+268 (viaductul Tarovăț), kilometrul 358+518 (viaductul Jupalnic) și kilometrul 362+664( viaductul Valea lui Stan), se vor executa lucrări de asfaltare până la sfârşitul lunii mai.. Traficul se desfăşoară dirijat, prin intermediul piloților de trafic şi al indicatoarelor rutiere.

În judeţul Ialomiţa, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, se efectuează în această perioadă lucrări la partea carosabilă (decopertare şi asfaltare), pe ambele sensuri de mers, traficul desfăşurându-se alternativ, prin dirijarea piloţilor de trafic.

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, care se vor derula până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa circulaţia rutieră este deviată, de pe calea 1 (Bucureşti – Constanţa) pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 – 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Expunerea la virus ar putea întări protecţia Covid la...

Un studiu desfăşurat de o reţea privată de sănătate...

ȘTIRI GdS