19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateContinuă căutările fetei înecate în Rin

Continuă căutările fetei înecate în Rin


Echipe de salvare germane şi franceze continuă şi astăzi căutările fetei 4 ani, dispărută în apele Rinului. Incidentul a avut loc în urmă cu două zile, la graniţa franco-germană, în apropierea localităţii franceze Gerstheim (nord-est). O barcă în care se aflau patru persoane, dintr-un grup de şapte turişti germani şi români, s-a răsturnat pe Rin, transmite www.dw.com. Trei oameni şi-au pierdut viaţa, iar o fată în vârstă de 4 ani este dispărută.

În căutarea fetei dispărute sunt implicate echipe de scafandri, elicoptere şi drone.

Filmul tragediei

Grupul de şapte turişti venea din Germania. Patru dintre ei au dorit să se plimbe cu barca pe Rin, râu care marchează graniţa dintre Franţa şi Germania, în apropierea barajului unei hidrocentrale.

Conform autorităţilor, cei patru turişti au intrat în apă, în pofida panourilor de avertizare împotriva înotului şi canotajului. Un bărbat în vârstă de 29 de ani şi o altă fată, în vârstă de 6 ani, şi-au pierdut viaţa când ambarcaţiunea gonflabilă s-a răsturnat. Un bărbat în vârstă de 22 de ani din acelaşi grup de turişti şi-a pierdut viaţa încercând să-i salveze pe cei doi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS