15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNoul site www.gds.ro, din 1 iunie

Noul site www.gds.ro, din 1 iunie

În cei 24 de ani de existenţă, Gazeta de Sud a câștigat recunoașterea oltenilor de pretutindeni, impunându-se ca lider de piață prin respectarea valorilor jurnalismului și a deontologiei profesionale.
Dedicarea noastră faţă de informarea corectă a cititorilor și față de rezolvarea problemelor locale este cel mai bun mod de a contribui la construirea unui viitor mai bun.

Avem o misiune de îndeplinit împreună: să aducem schimbările pe care ni le dorim prin informarea corectă asupra stării de fapt, prin luarea de atitudine, prin implicarea socială și sprijinirea celor care au nevoie de ajutor. Peste două decenii de activitate ne-au demonstrat că putem face acest lucru. Avem ce ne trebuie: o comunitate puternică și inteligentă și o echipă de jurnalişti integri, dedicaţi adevărului şi calităţii.

 

Noua variantă a site-ului, disponibilă din 1 iunie

Pentru a veni în ajutorul cititorilor şi pentru a le oferi informaţii mai rapid cu o grafică de excepţie, pagina de internet a Gazetei de Sud, www.gds.ro, se îmbunătăţeşte radical.

Cea mai citită platformă online din Oltenia, cu 500.000 de vizitatori unici şi peste 3 milioane de afişări lunar va avea de sâmbătă, 1 iunie, un design modern şi un conţinut mult mai diversificat, de la evenimente, anchete, reportaje, sport si economie până la reţete sau sfaturi medicale.

De asemenea, viteza de încărcare a informaţiilor va fi mult mai mare, astfel încât informaţia să ajungă mai repede la cititori.

Intră din 1 iunie pe www.gds.ro şi descoperă noua platformă de ştiri a oltenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS