15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateItalia: Transsexual înjunghiat cu sălbăticie de un român

Italia: Transsexual înjunghiat cu sălbăticie de un român

Un român din Roma a încercat să-i ia viaţa unui transsexual, într-un atac catalogat de autorităţile italiene ca inexplicabil.
Un român, de 25 de ani, rezident în Roma, a fost arestat, ieri, după ce sâmbătă a atacat în propria casă un transsexual, de 46 de ani. Potrivit anchetatărilor, românul s-a prezentat la uşa italianului sub pretextul că doreşte să-l cunoască mai bine, potrivit procurorilor, citaţi de h24notizie.com. În scurt timp, românul a pus mâna pe un cuţit din bucătărie şi l-a atacat furios pe italian, înjunghiindu-l de zeci de ori.
Victima, după ce a fost înjunghiată prima dată, a încercat să ajungă la fereastră pentru a cere ajutor, dar atacatorul l-a ajuns şi l-a lovit din nou, chiar şi pe balcon, acolo unde a fost găsit de salvatori într-o baltă de sânge. Victima a mai avut putere să sune la 113. La fața locului, agenții au găsit ușa deschisă și sânge peste tot, de la intrare şi până pe balcon, acolo unde italianul, pe jumătate îmbrăcat, zăcea plini de răni. Medicii sosiţi la adresă au transportat victima către cel mai apropiat spital. Nu se cunoaşte exact motivul pentru care românul a comis un asemenea gest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS