Acasă Actualitate Restricții de tonaj (7,5 t) la Dedulești, județul Argeș

Restricții de tonaj (7,5 t) la Dedulești, județul Argeș

-

Circulația vehiculelor rutiere cu masă totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone se restricționează, începând de marți, 28 mai, pe DN7, sectorul cuprins între km 152+250 si km 152+550, pe raza localității Dedulești, județul Argeș.
Restricțiile au fos impuse pentru a se executa lucrări de consolidare la parte carosabilă, asigurare scurgere ape și refacere parapet.
Pe perioada executării lucrărilor, vehiculele cu MTMA > 7,5 tone, dar mai mică sau cel mult egală cu 40,0 tone pot utiliza traseul:
Pitești – DN65 – Slatina – DN65 – Salcia (județul Olt) – DJ 677 – Arcești Cot (județul Olt) – DN64 – Drăgășani – DN64 – (intersecție DN64 cu DN67) – DN67 – (intersecție DN67 cu DN7) și retur.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grefierii au pensii de serviciu, nu speciale

Sindicatul Dicasterial, care reprezintă o parte din personalul auxiliar din instanţe şi parchete, recţionează la discuţiile privind tăierea pensiilor speciale.

Tiberiu Ungureanu, noul şef al ANP

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, l-a împuternicit, luni, pe comisarul-şef Tiberiu Ungureanu în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP)...