16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePNL cere convocarea de urgență a plenului Camerei Deputaților pentru înlocuirea lui Dragnea

PNL cere convocarea de urgență a plenului Camerei Deputaților pentru înlocuirea lui Dragnea

Prim-vicepreședinte ale PNL, Raluca Turcan susține că plenul Camerei Deputaților trebuie convocat de urgență pentru înlocuirea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte.
Liderul PSD a fost condamnat definitiv, luni, la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

”Plenul Camerei Deputaților trebuie convocat de urgență pentru înlocuirea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte! S-a făcut dreptate, Liviu Dragnea va merge acolo unde îi este locul! Eliberarea României a început ieri la vot și continuă astăzi, cu această decizie a ICCJ”, a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Potrivit prim-vicepreședintelui PNL, conducerea Parlamentului ar trebui să convoace în această săptămână o ședință în plenul Camerei Deputaților pentru a alege un nou Președinte al Camerei.

”Este vital ca această instituție esențială să își poată recăpăta rolul firesc într-o democrație, rol pe care Liviu Dragnea l-a subminat în mod constant pe tot parcursul mandatului său”, a conchis Turcan.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cazul președintelui PSD Liviu Dragnea.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS