21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMagistraţii ICCJ sunt aşteptaţi să pronunţe, astăzi, o decizie definitivă în dosarul lui Liviu Dragnea

Magistraţii ICCJ sunt aşteptaţi să pronunţe, astăzi, o decizie definitivă în dosarul lui Liviu Dragnea

Magistraţii instanţei supreme sunt aşteptaţi să pronunţe, luni, o decizie definitivă în dosarul DGASPC Teleorman, în care liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, scrie Mediafax.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a anunţat, la ultimul termen al dosarului DGASPC Teleorman, că va pronunţa verdictul în procesul preşedintelui PSD Liviu Dragnea pe 27 mai.

Procurorul DNA a cerut majorarea pedepselor pentru liderul PSD, care a primit o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare în primă instanţă.

Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, că nu se teme de decizia definitivă pe care instanţa supremă ar putea-o pronunţa luni în cazul său, precizând că judecătorii sunt supuşi unor presiuni inimaginabile. Liderul PSD a precizat şi că nu are bagajele făcute.

Dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman (DGASPC) Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, a fost amânat pe parcursul a mai multe termene de judecată, în urma controverselor referitoare la constituirea completurilor de cinci judecători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS