Acasă Actualitate Liviu Dragnea se va preda la Secţia 2 Poliţie

Liviu Dragnea se va preda la Secţia 2 Poliţie

-

Liderul PSD Liviu Dragnea a plecat în urmă cu puţin timp de la locuinţa sa din Bucureşti către Secţia 2 Poliţie Bucureşti, unde a fost transmis mandatul de executare a pedepsei.

O maşină cu geamuri fumirii, care se pare că este a liderului PSD, a plecat de la locuinţa lui Liviu Dragnea. Mai mulţi oameni strânşi la casa lui Dragnea au huiduit în urma autoturismului.

Maşina care se pare că este a lui Liviu Dragnea a ieşit din locuinţa liderului PSD, luni după-amiază. Traficul s-a desfăşurat cu dificultate din cauza numărului mare de persoane strânse la locuinţa liderului PSD, unele dintre ele venite pentru a-l huidui.

Liderul PSD a fost condamnat definitiv, luni, la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea va sta în carantină 21 de zile în Penitenciarul Rahova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Bulă, urmărit de nemţi, neavând unde să se ascundă, s-a băgat într-o fântână: Neamţul: E cineva acolo? Bulă face pe ecoul:E...

Adevărul despre dieta Cambridge

Planul dietei Cambridge se bazează pe consumul unei varietăţi de supe, batoane speciale pentru slăbit şi shake-uri care pot fi achiziţionate doar...