Liderul PSD Liviu Dragnea a plecat în urmă cu puţin timp de la locuinţa sa din Bucureşti către Secţia 2 Poliţie Bucureşti, unde a fost transmis mandatul de executare a pedepsei.

O maşină cu geamuri fumirii, care se pare că este a liderului PSD, a plecat de la locuinţa lui Liviu Dragnea. Mai mulţi oameni strânşi la casa lui Dragnea au huiduit în urma autoturismului.

Maşina care se pare că este a lui Liviu Dragnea a ieşit din locuinţa liderului PSD, luni după-amiază. Traficul s-a desfăşurat cu dificultate din cauza numărului mare de persoane strânse la locuinţa liderului PSD, unele dintre ele venite pentru a-l huidui.

Liderul PSD a fost condamnat definitiv, luni, la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea va sta în carantină 21 de zile în Penitenciarul Rahova.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.