Acasă Actualitate Klaus Iohannis: ”Haideți la vot!”

Klaus Iohannis: ”Haideți la vot!”

-

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj extrem de laconic la venirea la secția de votare de la Liceul Jean Monnet: ”Haideți la vot!”, informează g4media.ro.

Ulterior, la ieșirea din secție, Iohannis a transmis un mesaj mai lung: ”Veniți la vot dragi români, pentru că azi puterea politică este la voi. Astăzi decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votați. Azi decideți pentru următoarele luni, ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lung, începutul unei serii de alegeri și azi puteți începe să schimbați România. În campania electorală am constatat că am avut mai multe inițiative de mobilizare la vot decât altădată. Mă bucură foarte mult și țin să mulțumesc tuturor celor care au inițiat campanii de mobilizare pentru vot, companii, ONG, persoane private. Veniți la vot, nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru!”.

Reamintim că președintele a declanșat și un referendum pe justiție cu două întrebări, care are loc în paralel cu alegerile europarlamentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Liviu Dragnea rămâne în închisoare

Liviu Dragnea rămâne în închisoare, a decis instanţa supremă. Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins contestaţia în anulare făcută de...

Grefierii au pensii de serviciu, nu speciale

Sindicatul Dicasterial, care reprezintă o parte din personalul auxiliar din instanţe şi parchete, recţionează la discuţiile privind tăierea pensiilor speciale.