6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDirectia pentru Evidenta Persoanelor Craiova elibereaza sambata si duminica acte de identitate

Directia pentru Evidenta Persoanelor Craiova elibereaza sambata si duminica acte de identitate

Craiovenii care doresc sa voteze maine la alegerile europarlamentare si la Referendum, dar au cartea de identitate expirata pot solicita in aceste doua zile eliberarea unui nou act de identitate. Directia pentru Evidenta Persoanelor Craiova are program de lucru cu publicul sambata, adica astazi,  intre orele 8:00-16:00 si duminica, in ziua alegerilor, intre 7:00-21:00. „Pana astazi la ora 12:00 solicitasera eliberarea unei noi carti de identitate un numar de 30 de persoane, iar pana la aceeasi ora se eliberasera 160 de carti de identitate. Cei care depun sambata cererea de eliberare vor primi duminica dupa-amiaza noile carti de identitate. De asemenea, cei care depun cererile duminica de dimineata vor putea sa ridice noile carti de identitate tot in cursul dupa-amiezei. Sunt deschise sase ghisee, iar al saptelea este pentru eliberari de carti de identitate”, a declarat, pentru GdS, Florin Moldoveanu, sef Serviciu in cadrul Directiei pentru Evidenta Persoanelor Craiova.

Sâmbăta, până la orele prânzului, nu era aglomerație la Direcția pentru Evidenta a Persoanelor Craiova.

Din experienta anilor trecuti, cateva sute de persoane au mers sa isi ridice actele de identitate cu o zi inainte sau chiar in ziua alegerilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS