Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut astăzi o declarație de presă, la Palatul Cotroceni.

„PSD-ului îi este frică de acest vot la referendum. PSD-ul încearcă să boicoteze acest vot la referendum. Vedem cu toții cum activiști din fruntea PSD-ului umblă peste tot prin țară, să explice oamenilor că acest referendum n-ar fi important, că n-ar trebui participat și să-i convingă pe oameni nici să nu voteze la referendum. Este jalnică această încercare. Ba mai mult, PSD-ul încearcă și constituțional să boicoteze. A dat Dragnea ordin la CNA. CNA_ul, prima parte din istoria post-decembristă, a refuzat să dea timpi de antenă pentru publicitatea ref. Nici n-au vrut să ia în discuție. Și când le-am trimis un clip publicitar, au spus că acest clip este reclamă elșectorală și să mă descurc cu partidele. Ce obrăznicie! Este jalnic. Și dacă vor românii să afle de ce sunt feriți dacă votează, să se uite la ce s-a întâmplat în țară. la Topoloveni, oameni care nu țin cu Dragnea au fost arestați pe loc și duși la Poliție. târgoviște – a fost închis orașul, pentyru că pesdediștii au vrut, în liniște, să facă campanie leectorală. Dreptul la vot este un drept câlștigat de români , prin sacrificiul suprem. Românim, mergeți la vot, nu vă temeți, votați, pentru că dreptul la vot este al vostru și pe 26 mai, puterea este la voi,. mergeți și decideți , nu lăsați PSD-ul săp decidă în locul vbostru. pe 26 mai, la vot!

Mă bucură că sunt pesediști care se trezesc și-și dau seama că această conducere a lui Dragnea este toxică și pentru PSD. Eu nu cred că se va anunța mare brânză duminică seara. Atâta ne mai lipsește, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum, să candideze la președinție”, a spus preşedintele Iohannis.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.