Acasă Actualitate Italia: Româncă rănită grav, după ce a căzut de la o înălţime...

Italia: Româncă rănită grav, după ce a căzut de la o înălţime de şase metri

-

O româncă de 40 de ani din Jesi, Italia, a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut de la o înălţime de şase metri.
Conform Ancona Today, drama s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 10.30, pe Via San Francesco. Femeia a căzut pe spate, iar zgomotul rezultat din impactul cu solul i-a îngrozit pe vecini, care au declarat că ar fi fost un gest voluntar al femeii. Oamenii au sărit repede să vadă ce s-a întâmplat şi au chemat medicii în momentul în care au zărit-o pe româncă întinsă pe pământ. Femeia a fost transportată cu elicopterul la un spital din Ancona şi a fost internată în comă.
Românca urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale extrem de dificile. În funcţie de reuşita operaţiei medicii vor stabili şansele de supravieţuire.
Românca lucra ca îngrijitoare în Italia şi locuia cu soţul ei, dar era singură acasă în momentul în care s-a produs incidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

Gândacul din calea autostrăzii Sibiu Piteşti, momit cu feromoni

Ministrul Fondurilor Europene susține că se poate rezolva inclusiv problema protejării gândacului pentru care Comisia Europeană a cerut explicaţii. Există soluţii pentru...