Vara bate la ușă, oameni buni, iar o schimbare de culoare a părului este și ea binevenită. Și dacă nu te-ai hotărât încă ce nuanță ai prefera să porți sau poate că nu știi ce ți se potrivește, ține cont de sfaturile specialiștilor, potrivit tabu.

Pentru a face lucrurile mai ușoare, hairstilistul vedetelor George Papanikolas a dezvăluit care sunt tendințele în colorarea părului. Există o mulțime de opțiuni grozare dar pe care ar trebui s-o alegi? Ar trebui să încerci o culoare strălucitoare sau să-ți vopsești părul acasă? Ei bine, toate aceste întrebări te pun în mare dificultate!

Află care sunt tendințele de top ale sezonului estival și îndrăznește pentru că că vara, părul vrea o schimbare de look.

Blondul natural

Blondul platinat își păstrează poziția în topul celor mai cool culori de păr în această vară. Dar specialiștii recomandă de asemenea și blondul natural, în tonul calde și deschise.

Khloé Kardashian

Ombre în nuanțe de roz, albastru sau roșu

Ombre-ul este încă la mare căutare și în anul 2019. Pentru un look complet diferit, însă pe care nu vrei să îl porți foarte mult timp, încearcă o nuanță de roz pudrat sau albastru. Arată minunat, se obține foarte ușor, în special pe părul mai deschis la culoare.

 

 

Taylor Swift

Charli XCX

Castaniul clasic

Castaniul nu doar că este din nou la modă, ci deja face furori în rândul vedetelor. Fie că alegi o nuanță mai deschisă sau închisă, trebuie să știi că această culoare este ușor de întreținut.

Kendall Jenner

Beyonce

 

Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.