6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParchetul militar s-a autosesizat în cazul intervenţiei jandarmilor de la Topoloveni

Parchetul militar s-a autosesizat în cazul intervenţiei jandarmilor de la Topoloveni

Parchetul militar de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a autosesizat în cazul intervenţiei jandarmilor la Topoloveni în timpul vizitei preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.
PMP, dar şi 41 de grupuri civice au solicitat demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru maniera în care jandarmii au intervenit vineri la Topoloveni, catalogând reacţia forţelor de ordine drept una „abuzivă, de intimidare”.

Jandarmeria Argeş a anunţat că protestatarii de la Topoloveni vor fi sancţionaţi contravenţional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată şi refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor. Printr-un comunicat de presă, Jandarmeria Argeş preciza că 10 persoane au organizat o adunare publică nedeclarată.
Mai mulţi protestatari au fost ridicaţi la Topoloveni, în judeţul Argeş, de jandarmi şi duşi la Poliţie pentru legitimare. Potrivit lui Flavius Tănase, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş, protestatarii au afişat bannere şi au scandat lozinci şi au fost conduşi la secţia de poliţie pentru legitimare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS