20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei fetițe au ajuns la spital după ce au fost spălate pe cap cu substanță chimică pentru îmbăierea oilor

Trei fetițe au ajuns la spital după ce au fost spălate pe cap cu substanță chimică pentru îmbăierea oilor

Trei surori din localitatea Coşbuc, judeţul Bistriţa-Năsăud, au ajuns la Spitalul de Pediatrie din Cluj Napoca, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au fost spălate pe cap cu o substanţă chimică folosită la îmbăierea oilor. Mama fetiţelor este cercetată penal pentru vătămare corporală.

Conform managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, echipajele SAJ au fost solicitate în noaptea de sâmbătă spre duminică să intervină în localitatea Coşbuc unde două fetiţe se simţeau rău, după ce au fost spălate de mama cu o substanţă chimică.

„Dispeceratul Integrat ISU-SAJ a recepţionat o solicitare în localitatea Coşbuc, pentru a asigura asistenţa la două fetiţe la care li s-ar fi făcut rău după o baie. S-a alocat un echipaj care la fata locului a constatat că de fapt este vorba de trei fetiţe (de 6 ani, 8 ani şi 11 ani) care au fost spălate pe cap cu o soluţie chimică neprecizată. S-au suplimentat forţele ce intervenţie (…). După măsurile de stabilizare întreprinse la faţa locului, toate trei au fost transportate şi predate la UPU Pediatrie Cluj Napoca”, a declarat managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, dr. Annabella Muzsi.

În acest caz, Poliţia Bistriţa-Năsăud a declanşat o anchetă, mama fetiţelor, o femeie de 45 de ani, fiind cercetată penal.

Din primele informaţii, oamenii legii au stabilit că fetiţele ar fi fost spălate cu o substanţă folosită pentru îmbăierea oilor.

„Poliţiştii efectuează în acest caz cercetări, fiind deschis un dosar penal în care o femeie de 45 de ani este cercetată penal pentru vătămare corporală”, a declarat, pentru corespondentul mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie Bistriţa Năsăud, Crina Sîrb.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS