10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Un tânăr de 18 ani, fără permis, a făcut accident cu autoutilitară furată

Dolj: Un tânăr de 18 ani, fără permis, a făcut accident cu autoutilitară furată

Un tânăr de 18 ani este anchetat de polițiști pentru că a furat o autoutilitară cu care s-a răsturnat în comuna Argetoia. Acesta a condus sub influența băuturilor alcooloice și fără să aibă permis auto.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor doljeni, după ce vineri pe 17 mai a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în comuna Argetoaia, în afara părții carosabile se află o autoutilitară răsturnată.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Butoiești, județul Mehedinți, care, în noaptea de 16/17 mai a.c., ar fi pierdut controlul autovehicului, în timp ce se deplasa pe DJ 606C.

Întrucât cel în cauză nu deținea permis de conducere și avea o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea celor două infracțiuni și totodată l-au condus pe tânăr la spital, în vederea prelevării de mostre biologice.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că, în noaptea de 16/17 mai a.c., cel în cauză ar fi sustras autoutilitara din incinta unei societăți comerciale din localitatea Butoiești, faptă pentru care fusese întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS