Acasă Actualitate (GALERIE FOTO) Craiova: A doua ediție a concursului de mountain biking (MTB)...

(GALERIE FOTO) Craiova: A doua ediție a concursului de mountain biking (MTB) „Pedală în Bănie“

-

Craiova va găzdui, în data de 8 iunie 2019, startul celei de-a doua ediții a concursului de mountain biking (MTB) „Pedală în Bănie“, competiție deschisă cicliștilor profesioniști și amatori deopotrivă.
Inițiat în 2018 și primit de către pasionații de MTB cu un vizibil entuziasm, reflectat și în participarea bogată, evenimentul se prefigurează drept un succes și în acest an, după cum o arată numărul mare al celor care și-au anunțat deja prezența. Sportivii interesați se pot înscrie în concurs online – varianta cea mai comodă și cea mai convenabilă – până la data de 3 iunie 2019, urmând pașii din linkul distribuit pe pagina oficială de Facebook a competiției „Pedală în Bănie“.

Concursul „Pedală în Bănie“ se va desfășura și de această dată pe două trasee, unul de 24 de kilometri, pentru cursa Race, celălalt de 47 km, pentru cursa Maraton, ambele traversând zone pitorești, unele chiar spectaculoase, pe malul râului Jiu sau prin păduri, în regiunea deluroasă din vecinătatea localităților Podari, Bucovăț, Palilula și Leamna de Jos.

Ca și anul trecut, startul în concurs și premierea vor fi organizate la Sala Polivalentă Craiova, însă organizatorii au pregătit și pentru aceste momente ale programului o serie de noutăți, menite să facă întreaga experiență mai frumoasă atât pentru competitori, cât și pentru public și susținători.

„Pedală în Bănie“ este primul concurs de MTB desfășurat în Craiova, o inițiativă lansată în 2018, care promite să devină tradiție.
La prima ediție, competiția a aliniat la start aproape 290 de concurenți – participanți din Oltenia, din alte regiuni ale țării, dar și din străinătate, în rândurile cărora s-au numărat militari din cadrul Bazei Americane de la Deveselu, precum și din contingentul polonez din structura Brigăzii Multinaționale Sud-Est Craiova.
Ediția din acest an este organizată cu susținerea sponsorilor RideShop.ro, Sprint Sports, Decathlon, CEZ România, Merida Bikes, Restaurant Hanul Doctorului, Taifi Consulting, Top Gel, Terra Bisco cu 4×4 Biscuiți de Teren, MSI Premium Cars, Ursus Breweries, B-life Botanicals, Cummins Generator Technologies, 3D Ideal Art, Catwalk Salon, Rodali Cargo, Farmaplant, ATM Truck Service.

ȘTIRI VIDEO GdS

Autovehiculele de transport persoane sau mărfuri, controlate

Autovehiculele pentru transportul de persoane sau al mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de poliţiştii rutieri. Activităţile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale UE.

Iohannis: Cel târziu marţi, voi desemna un premier

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că cel târziu marți va desemna un nou premier. Astăzi vor avea iar loc consultări la Cotroceni, într-o formulă mai restrânsă, în vederea formării unui nou Guvern.