Acasă Actualitate A apărut tichetul de cultură

A apărut tichetul de cultură

-

După tichetul de masă, a apărut şi tichetul de cultură, care are o valoare între 10 şi 50 de lei. Lunar, salariaţii pot primi până la 150 de lei. În cazul în care angajatorul oferă tichete sau carduri culturale doar ocazional, valoarea lor totală poate ajunge până la 300 de lei. Acestea pot fi folosite pentru intrări la teatru, la film, la concerte sau pentru a cumpăra cărţi, manuale şcolare, CD-uri şi DVD-uri cu muzică şi filme.
Deocamdată sunt puţini angajaţii care primesc de la serviciu bani pentru a se relaxa la concerte, la teatru sau la film. Dar măsura vine ca o gură de oxigen pentru librării, teatre şi cinematografe.
Doar grecii cheltuie mai puţin decât noi pentru cultură şi recreere.
Pentru că sunt avantaje de ambele părţi, mulţi patroni ar putea să-şi relaxeze angajaţii pe banii firmei.
Atenţie însă, tichetele şi cardurile culturale nu pot fi folosite, de exemplu, pentru achiziţionarea de ziare sau reviste.
Cardul cultural are o valabilitate de cinci ani şi beneficiază de tehnologie contactless. Sumele încărcate de angajator pot fi folosite timp de un an.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte...