Acasă Actualitate Acțiune de amploare a Poliției Rutiere

Acțiune de amploare a Poliției Rutiere

-

Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) coordonează, în perioada 13 – 19 mai, la nivel național, o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă. Acțiunii Truck&Busse desfășoară în această săptămână în toate statele membre UE.
În cadrul acțiunii, polițiștii vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
69 de accidente rutiere grave în care au fost implicate autovehicule de transport public s-au produs anul trecut în România.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Ziua vă aduce mult chef de vorbă şi mişcare. Sunteţi foarte expansiv şi precipitat, mai ales în relaţiile cu colegii şi...

Bancul zilei

Iubito, plec la sală. Ai vrea să mergi cu mine?Îţi par grasă?Dacă nu vrei să mergi, nu mergi!Acum sunt şi leneşă?Calmează-te, dragă!...