22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirculaţie oprită sau restricţionată pe mai multe drumuri din ţară

Circulaţie oprită sau restricţionată pe mai multe drumuri din ţară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună blocarea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, judeţul Ialomiţa, se efectuează lucrări de reparaţii asupra carosabilului (decopertare şi asfaltare), pe ambele sensuri de mers, alternativ.

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, care se vor derula până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

De asemenea, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti – Constanţa) pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 – 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

Până în data de 24.05.2019, circulaţia rutieră este închisă pe ambele sensuri pe pasajul CF amplasat pe DJ 668D la km 0+643m (linie CF 116, kilometrul 116+717), în localitatea Tâmpa aparţinătoare comunei Băcia, judeţul Hunedoara, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a şinelor, de reparaţii a dalelor de pasaj prefabricate şi de refacere a substratului. Din această cauză, devierea circulaţiei rutiere se face pentru relaţia Tâmpa – Băcia pe DN 7 – nod rutier Simeria Veche – DN 66 – DJ 668 D – Băcia – Tâmpa, cu întoarcere pe acelaşi traseu sau pe DC 122.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS