10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDupă o lungă agonie, copilul de opt luni, strâns de gât de mama sa, a murit

După o lungă agonie, copilul de opt luni, strâns de gât de mama sa, a murit

Copilul de opt luni care a fost strâns de gât de mama sa, cunoscută ca suferind de depresie, a murit, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, la Spitalul de Pediatrie din Galaţi. Mama va fi supusă unei expertize psihiatrice şi ar putea fi acuzată de omor calificat, transmite Mediafax.

Incidentul a avut loc sâmbătă, într-un apartament din oraşul Galaţi. Potrivit poliţiştilor, IPJ Galaţi a fost sesizat că o femeie şi-ar fi strâns de gât fiul, în vârstă de 8 luni.

Femeia este cunoscută ca suferind de depresie, iar la sosirea ambulanţei aceasta avea venele tăiate.

Ambulanţa a făcut manevre de resuscitare asupra copilului, reuşind să-l stabilizeze hemodinamic şi să-l transporte la spital. În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, bebeluşul a murit, au declarat surse medicale, pentru corespondentul MEDIAFAX.

„Din primele verificări s-a constatat că femeia suferă de depresie, fiindu-i administrate medicamente în acest sens, iar când soţul, împreună cu celălalt fiu, s-au întors de la cumpărături, aceasta le-a spus că l-a sugrumat pe celălalt copil al lor”, au spus reprezentanţii IPJ Galaţi.

După moartea copilului, anchetatorii vor solicita realizarea unei expertize psihiatrice pentru a stabili încadrarea faptei. În funcţie de rezultatele expertizei, femeia care şi-a omorât copilul ar putea fi acuzată de omor calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS