24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDucii de Sussex refuză să facă public certificatul de naştere al fiului lor

Ducii de Sussex refuză să facă public certificatul de naştere al fiului lor

Ducii Harry şi Meghan de Sussex refuză să facă public certificatul de naştere al fiului lor, Archie Harrison, născut pe 6 mai, încălcând, astfel, o altă tradiţie regală, potrivit The Telegraph, citat de Mediafax.

Documentul, în care se precizează locul naşterii lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, va fi înregistrat la un oficiu de stare civilă din Windsor, dar nu va fi făcut public.

Spre deosebire de ducii de Sussex, ducii William şi Catherine de Cambridge au făcut publice certificatele de naştere ale celor trei copii ai lor – prinţii George şi Louis şi prinţesa Charlotte.

Ducesa Meghan şi prinţul Harry sunt foarte hotărâţi însă să păstreze secrete informaţiile despre naşterea primului lor copil.

Documentul prin care se anunţa venirea pe lume a copilului – afişat în faţa palatului Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Elizabeth a II-a, potrivit tradiţiei – a fost semnat de monarh în persoană şi nu de medicii care au asistat la naştere. Nu se ştie deocamdată unde a născut ducesa, se ştie doar că prinţul Harry a asistat la venirea pe lume a fiului său, însă există zvonuri că Meghan a fost internată în Spitalul Portland din Londra. Spitalul a fost preferat în trecut de vedete precum actriţa Liz Hurley, Jools Oliver, soţia maestrului bucătar Jamie Oliver, şi de ducesa Sarah de York. Saloanele VIP pentru mamă şi copil din acest spital costă aproximativ 37.000 de dolari pe noapte.

Primul copil al ducilor de Sussex a fost prezentat publicului la două zile după naştere, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la castelul Windsor.

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS