21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUnul dintre cei mai bogaţi români, reţinut după ce şi-ar fi omorât bunica

Unul dintre cei mai bogaţi români, reţinut după ce şi-ar fi omorât bunica

Un cunoscut om de afaceri din Braşov a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că şi-a omorât bunica, anunţă Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov. Marţi acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, scrie Mediafax.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că principalul suspect în acest caz de omor este Dan Cămârzan, un om de afaceri din Braşov. Acesta a fost reţinut luni.

Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Suspectul va fi prezentat marţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Din referatul întocmit de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov reiese că incidentul a avut loc luni dimineaţa.

„Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună”, susţin procurorii.

În acest caz, cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Dan Cămârzan este unul dintre cei mai bogaţi români, fiind în inclus în Topul Forbes. Potrivit acestuia, în 2010, Dan Cămârzan avea o avere estimată la aproape 30 de milioane de euro. El are afaceri în IT şi imobiliare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS