0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Actualitate Ministrul Ecaterina Andronescu, prezentă la un eveniment de la care, de fapt,...

Ministrul Ecaterina Andronescu, prezentă la un eveniment de la care, de fapt, a lipsit

-

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, nu a mai ajuns la un eveniment din Bucureşti, programat de minister, din cauza traficului dintre Suceava şi Bucureşti, a susţinut consilierul său, Radu Szekely, într-o postare video pe Facebook. Potrivit Mediafax, Ministerul Educaţiei a susţinut că, de fapt, ministrul a participat la evenimentul din Bucureşti.

”Din păcate, doamna ministru Andronescu nu a ajuns la eveniment. Avea de gând să participe. A fost ieri la Suceava, la premierea olimpicilor şi traficul a îngreunat sau a făcut imposibilă sosirea domniei sale aici”, a spus sâmbătă seară, consilierul său, Radu Szekely, la evenimentul programat de Ministerul Educaţiei pentru liceele din fruntea Clasamentului Registrului Educaţional Alternativ, aşa cum o arată o postare video de pe pagina de Facebook a Registrului.

Cu toate acestea, pe pagina de Facebook a Ministerului Educaţiei a fost anunţată premierea acestor licee la evenimentul la care ar fi participat şi ministrul Andronescu, în ciuda celor spuse de consilierul său.

”Liceele din fruntea clasamentelor Registrului Educaţional Alternativ au fost premiate astăzi, 4 mai 2019, la Gala REAL, eveniment la care a participat şi ministrul Educaţiei Naţionale”, scrie pe pagina de Facebook a ministerului câteva ore mai târziu de la postarea făcută de Registrul Educaţional Alternativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...