7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGabriel Tamaş rămâne fără permis timp de 4 ani

Gabriel Tamaş rămâne fără permis timp de 4 ani

Fotbalistul Gabriel Tamaş (35 de ani) a fost condamnat la două luni de muncă în folosul comunității de o instanță din Petah Tikva, Israel. În plus, fundașul român s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de patru ani și a primit un avertisment, titrează Mediafax.

Gabriel Tamaş, legitimat la formația israeliană Hapoel Haifa, a fost reţinut de poliţia israeliană la sfârșitul lunii martie, după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră, într-un sector de drum unde viteza legală maximă era de 90 de kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat).

Gabriel Tamaş a fost arestat câteva zile, după care a fost plasat în arest la domiciliu.

Ulterior, judecătorii israelieni au hotărât ca fundaşul român să facă două luni de muncă în folosul comunităţii pentru fapta sa. Acesta va avea şi permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de patru ani şi va primi o amendă care urmează a fi stabilită. Mai mult, acesta a fost avertizat de judecători, astfel că la următoarea abatere, Tamaş va fi trimis direct la închisoare.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS