17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLocalnicii din Săcele au vizitat locul în care a rămas mașina condusă de Răzvan Ciobanu și au luat obiecte personale dar și bucăți de caroserie

Localnicii din Săcele au vizitat locul în care a rămas mașina condusă de Răzvan Ciobanu și au luat obiecte personale dar și bucăți de caroserie

Locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu a atras curiozitatea localnicilor din Săcele, care au ţinut să păstreze un suvenir din autoturismul la volanul căruia se afla creatorul de modă în vârstă de 43 de ani.
Imagini surprinse de jurnaliştii de la Observator surprind momentele în care câţiva localnici iau mai multe obiecte personale ale designerului, dar şi părţi din caroseria maşinii. Un bărbat este filmat în timp ce bea dintr-o sticlă de suc care a căzut din maşină, iar alţii au plecat acasă cu obiecte din caroseria maşinii, care rămăseseră intacte: faruri, halogene şi alte părţi de caroserie.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Tragedia a fost anunţată la 112 în dimineaţa de 29 aprilie, la ora 7.15. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust. În clipa în care medicii au ajuns la faţa locului au constatat decesul victimei, care se produsese cu mai mult timp în urmă, anchetatorii urmând să stabilească, după ce legiştii vor face autopsia, cu câte ore înainte a murit creatorul de modă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS